Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Olmayan transfere 10.5 milyon Euro

Düzenleyen:
Olmayan transfere 10.5 milyon Euro

SPOR Haberleri

Kariyerini 1.5 sezondur Sampdoria'da sürdüren Ricky Alvarez için Sunderland Inter'e 10.5 milyon Euro ödemeye mahkum edildi. GETTY

Sunderland, 2014'te kiraladığı ama ertesi sezon almaktan vazgeçtiği Ricky Alvarez için Inter ile mahkemelik olmuştu. İtalyan basınına göre CAS son sözü söyledi ve Sunderland kiralık sezonu sonrası yolları ayırdığı Arjantinli futbolcu için Inter'e 10.5 milyon Euro ödemeye mahkum edildi
Inter ile Sunderland arasında yılan hikayesine dönen Ricky Alvarez transferinde CAS son sözü söyledi.

Sunderland, 2014 yazında Arjantinli futbolcuyu kiralamıştı. Premier Lig'de sadece 5'i ilk 11'de 13 maça çıkan, gol ve asist katkısı bulunmayan futbolcunun performansından memnun kalmayan Sunderland, kiralık süresi dolunca futbolcuyla yollarını ayırmıştı.

Ancak Inter, Sunderland ile yapılan kiralık anlaşmasında "Kümede kalınması halinde 10.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu kullanılır" maddesi nedeniyle Sunderland'in futbolcunun bonservisini 10.5 milyon Euro'ya alması gerektiğini savunmuştu.

Sunderland ise, Alvarez'in kiralık döneminde iyi bir performans göstermediğini ileri sürmüş, futbolcunun dizinden sakat olduğunu ve Inter'in oyuncunun ameliyat olmasına izin vermediğini iddia etmiş ve oyuncuyu sakat olarak transfer etmeyeceğini bildirmişti.

İtalyan basını, aylardır devam eden yargılama sürecinin tamamlandığını ve CAS'ın son noktayı koyduğunu yazdı. İtalyanlar'a göre Sunderland Inter'e 10.5 milyon Euro ödeyecek. Ricky Alvarez ise 2016 Ocak ayından bu yana Sampdoria forması giyiyor. 2016-17 sezonunda 21'i Serie A'da olmak üzere 23 maçta görev yaptı; 3 gol atarken, 2 asist yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...