Skrtel'e Premier Lig kancası

Düzenleyen:
Skrtel'e Premier Lig kancası

SPOR Haberleri

Premier Lig kulüplerinden Swansea, Fenerbahçe'den Martin Skrtel ile ilgileniyor. Daily Mail'in haberine göre menajer Paul Clement, Skrtel veya serbest kalan John Terry'nin alınmasını isteyince Swansea Fenerbahçe ile temasa geçip Slovak futbolcunun fiyatını sordu.

Fenerbahçe'de stoperlerden Simon Kjaer'e Avrupa'dan teklifler olduğu konuşulurken partneri Martin Skrtel'e de Premier Lig'den talip çıktı. Geçtiğimiz sezonu 15. bitiren Swansea City, Slovak futbolcuyla ilgileniyor.

Daily Mail'in haberine göre; Swansea Menajeri Paul Clement savunmasını deneyimli bir oyuncuyla takviye etmek istediği için Skrtel veya bonservisi elindeki John Terry'nin alınmasını istedi.

9 sezon Liverpool'da oynadığından Premier Lig deneyimi yüksek bir isim olan Skrtel için Swansea yetkilileri Fenerbahçe ile temasa geçip fiyat sordu.

Gazetedeki haberde, Fenerbahçe'nin 32 yaşındaki futbolcu için 2016 y7azında ödediği 5 milyon Pound'luk bonservis bedelinin önemli bir kısmını kasasına geri koymak istediği belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...