Fenerbahçe ve Beşiktaş hisselerinde sert düşüş

Fenerbahçe ve Beşiktaş hisselerinde sert düşüş

SPOR Haberleri

Borsada işlem gören Fenerbahçe ve Beşiktaş hisseleri, UEFA Disiplin Kurulu cezalarının açıklanmasının ardından güne sert düşüşle başladı.

UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe'ye1 yılı ertelemeli 3 yıl, Beşiktaş'a ise 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası vermesi, kulüp hisselerinde sert düşüşe yol açtı. Fenerbahçe hisseleri güne yüzde 9,21 düşüşle başlarken, Beşiktaş hisseleri ise yüzde 6,90'luk düşüşle açıldı. Fener hisseleri dün günü 30.40 liradan, Beşiktaş hisseleri ise 1.45 liradan tamamlamıştı. Borsada Beşiktaş açılıştan birkaç dakika sonra düşüşünü yüzde 7,59'a yükseltirken hisse fiyatı ise 1,34 liraya geriledi. Aynı dakikalarda 27.60 liradan işlem gören Fenerbahçe hisselerindeki kayıp ise yüzde 9'un üzerindeydi.
Galatasaray ve Trabzonspor hisseleri ise güne yükselişle başladı. Galatasaray güne yüzde 5,42, Trabzonspor hisseleri ise yüzde 9,5'lik yükselişle açıldı.fenerbahçe beşiktaş borsa

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...