Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kırşehir merkezli FETÖ operasyonunda 4 kişi daha gözaltına alındı

Düzenleyen:
Kırşehir merkezli FETÖ operasyonunda 4 kişi daha gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

Kırşehir merkezli 7 ilde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, aralarında kamu çalışanlarının da bulunduğu 4 şüpheli daha gözaltına alındı.

Kırşehir merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, aralarında kamu çalışanlarının da bulunduğu 4 şüpheli daha gözaltına alındı. Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, haklarında gözaltı kararı bulunan, aralarında halen görevde olan, ihraç edilen ve açığa alınan kamu personelinin de bulunduğu 4 şüpheliyi yakaladı.

Son operasyonla örgüte finans desteği sağladıkları ve örgüt propagandası yaptıkları iddia edilen 16 şüphelinin tamamı yakalanmış oldu.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturma kapsamında, Kırşehir merkezli operasyonda Ankara, Bursa, Batman, İzmir, Yozgat ve Aydın'da hakkında gözaltı kararı çıkarılan 16 şüpheliden 12'si gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmış, 3'ü adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...