Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP'nin yürüyüşüne MYK arası

Düzenleyen:
CHP'nin yürüyüşüne MYK arası

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yürüyüşün 7. gününde mola verdiği Bolu’nun Gerede ilçesi güzergahında partisinin Merkez Yönetim Kurulunu (MYK) topladı.

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından Ankara Güvenpark’tan İstanbul’a başlatılan ‘Adalet Yürüyüşü, 7. gününde sürüyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler saat 09.00’da Yayla Mokamp Tesisleri’nden yürümeye başladı. Kılıçadaroğlu ve beraberindekiler yürürken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da davul çaldı. Bugünkü yürüşe Manisa’nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden 301 maden işçisinin aileleri de katıldı. Aileler, ellerindeki ‘Soma 301 can için adalet’ yazılı dövizlerle yürüyor.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Bolu’nun Gerede ilçesi Çamsuyu mevkiinde mola verdi. Mola yerinde kurulan bir çadırda Kılıçdaroğlu, partisinin Merkez Yönetim Kurulunu (MYK) topladı. Toplantının ardından açıklama yapılması bekleniyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...