Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ronaldo'yu çıldırtan kaleci Fener'e geliyor

Düzenleyen:
Ronaldo'yu çıldırtan kaleci Fener'e geliyor

SPOR Haberleri

Kameni'nin transferinde önemli aşama kaydeden F.Bahçe yönetimi, Kamerunlu kaleciyi Topuk Yaylası kampına yetiştirmeyi planlıyor.

Fenerbahçe yeni sezonunun kaleci rotasyonunu belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Sözleşmesi sona eren kaptan Volkan Demirel'in kulüpte kalmasına kesin gözüyle bakılsa da, henüz imzalar atılmış değil.

Ailesiyle tatilini sürdüren ve daha önce de sözleşme uzatma konusunda herhangi bir sorun yaşanmayacağını açıklayan deneyimli kalecinin durumunun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

KAMENİ'DE SONA DOĞRU
Porto'dan kiralanan Fabiano'nun yaşadığı ağır sakatlık sonrasında boşalan kaleci rotasyonu için planlanan transfer çalışmaları da devam ediyor.

Teknik ekibin raporu doğrultusunda temaslarını sürdüren Fenerbahçe Malagalı Carlos Kameni ile görüşmelerde önemli bir aşama kaydetti.

TOPUK YAYLASI KAMPINA KATILACAK
Sarı-lacivertlilerin kaleci konusunu Haziran ayı içinde çözüme kavuşturması ve Topuk Yaylası kampına yetiştirmesi bekleniyor.

RONALDO'YU ÇILDIRTAN KALECİ
La Liga'nın en iyi kalecileri arasında gösterilen Kameni, Real Madrid-Malaga maçlarında Ronaldo'nun şutlarını birçok kez başarıyla kurtarmış ve Portekizli yıldızı kızdırmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...