Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Azerbaycan bir Ermenistan casusu yakaladığını açıkladı

Düzenleyen:
Azerbaycan bir Ermenistan casusu yakaladığını açıkladı

DÜNYA Haberleri

Azerbaycan makamları sınır hattında işgalci Ermenistan'a bağlı terörist birliklere istihbarat sağlayan bir casusun yakalandığını duyurdu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Sınır hattına sızma girişiminde bulunmak isteyen Ermeni ajanları, Azerbaycan askerleri tarafından fark edilerek püskürtülmüş ve kaçmak isteyen bir Ermeni istihbaratçı da yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.

BASKIN YAPACAKLARDI

Yakalanan ve Ermenistan'a bağlı terörist birliklere istihbarat sağladığı bildirilen Zaver Hovanis isimli istihbaratçının ifadesinde, elverişsiz hava koşullarını kullanarak, Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'nin mevzilerine baskın yapmayı ve orada bulunan askerleri öldürmeyi amaçladıklarını belirttiği açıklandı.

"SAKLANMA KARARI ALDIM"

Kalabalık bir grupla saldırdıklarını belirten Hovanis, ekibin diğer üyelerinin yaralı olan iki askeri alarak Ermenistan mevzilerine doğru hareket ettiklerini bildirdi. Hovanis ifadesinde, "Ben koşamadım ve saklanma kararı aldım. Daha sonra Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'nin askerleri beni yakaladı." dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...