'Anne' dizisi sıradan bir sonla final yaptı

Düzenleyen:
'Anne' dizisi sıradan bir sonla final yaptı

MAGAZİN Haberleri

Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin, Gonca Vuslateri, Beren Gökyıldız ve Berkay Ateş'in paylaştığı 'Anne' dizisi, final bölümüyle ekranlara veda etti.

Star TV'de yayınlanan, yapımcılığını Med Yapım ve MF Yapım'ın ortak üstlendiği 'Anne' dizisi ilk bölümden bu yana izleyiclere duygu dolu anlar yaşattı. Peki Anne dizisi finalinde neler oldu?

İşte final bölümünden detaylar

Cengiz'in katil olma ihtimali, onu her şeye rağmen çok seven eşi Şule'yi (Gonca Vuslateri) bile tedirgin etmekteydi. Zeynep (Cansu Dere), Turna'nın (Beren Gökyıldız) Cengiz ile aynı evde yaşamasından dolayı huzursuzdu.

'Anne' dizisi sıradan bir sonla final yaptı

HER ŞEY ORTAYA ÇIKIYOR

Final bölümünde Cengiz ve Şule yüzleşti. Cengiz'in Şule'ye "Para yoksa ben de yokum" demesi üzerine Şule, her şeyin farkında vardı.

'Anne' dizisi sıradan bir sonla final yaptı

ŞULE, CENGİZ'İ ÖLDÜRDÜ

Cengiz, kendisine veda etmek isteyen Şule'ye izin vermedi. Tüm bunlar yaşanırken içeri elinde silahla Gönül girdi. Silah Şule'nin eline geçti. Cengiz, Şule'ye Gönül'ü vurmasını söyledi ancak o bunu gerçekleştirmedi. Şule eşi Cengiz'i silahla vurarak öldürdü.

'Anne' dizisi sıradan bir sonla final yaptı

ZEYNEP VE TURNA KAVUŞTU

Polisler Şule'yi kelepçeledi. Şule polislere evde çok önemli bir zarf olduğunu söyledi. Zarfın çocuklarının geleceği için Zeynep'e verilmesini istedi. Bu zarfın içinde Şule'nin iki çocuğunun velayeti bulunuyordu.Sezon boyunca izleyicileri hüzne boğan 'Anne' dizisinin sonunda Zeynep ve Turna kavuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...