Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ülkenin gençlerini uyuşturucu terörüne feda edemeyiz

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ülkenin gençlerini uyuşturucu terörüne feda edemeyiz

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkenin gençlerini ne Kandil ne de Pensilvanya'daki terör baronlarına ne de uyuşturucu terörüne asla feda edemeyiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de düzenlediği iftar programında Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile biraraya geldi.Programda bir de konuşma yapan Erdoğan, özellikle terör ve uyuşturucu konularına değindi.

Bu iki belaya gençleri feda edemeyeceklerini belirten Erdoğan şöyle konuştu:
"KADİR GECESİNİ MİLLETİMİZLE İDRAK EDECEĞİZ"

Millet Camimizde teravih sonrası düzenleyeceğimiz örnek bir programla, bu geceyi milletimizle idrak etmeye çalışacağız. Tüm İslam aleminin feraha, huzura kavuşmasını temenni ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim ve kaim eylesin.Biz birileri gibi sivil toplumu 'tehdit' olarak değil, millî birlik ve beraberliğimizin 'kilit taşı' olarak görüyoruz.

"KALDIRIMLARDAKİ BAĞIMLI GENÇLER, EKSİKLİĞİMİZİ GÖSTERİYOR"

Terörle mücadele sayesinde halkın devletini sahiplenmesini sağladık. Bizim bakışımızda silahla terör neyse uyuşturucu da bizim için terördür.Kaldırımda sokakta görülen madde bağımlısı gençler hala büyük eksiğimiz olduğunu gösteriyor. Bunu birlikte çözmeliyiz.


"GENÇLERİ UYUŞTURUCU VE TERÖRE FEDA EDEMEYİZ"

Bu ülkenin gençlerini ne Kandil ve Pensilvanya'daki terör baronlarına ne de uyuşturucu terörüne asla feda edemeyiz.15 Temmuz gecesi ortaya çıkan ihanet çetesi içinde samimi bir şekilde pişmanlık gösteren neredeyse yok. Mahkemelerdeki şovları kalp gözlerinin de kararmasından kaynaklanıyor.FETÖ mahkemelerini yakından takip ediyoruz. Adli tatil sonrası yargı görevini sürdürecek. STK'lar da mahkemeleri takip etmeli.İçeride ve dışarıda beka mücadelesi verirken, siz STK temsilcilerinin de bize omuz vermelerini istiyorum.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...