Fener yıldız arayışında

Düzenleyen:
Fener yıldız arayışında

SPOR Haberleri

F.Bahçe Başkanı Yıldırım “Tribünleri ayağa kaldıracak bir oyuncu almamız şart” deyince menajerler Robben’den Nasri’ye Bacca’dan Fernandes’e kadar geniş liste sundu

Transfere fırtına gibi girdi Fenerbahçe. Önce Mehmet Ekici, hemen ardından Valbuena ve Dirar isimleri sarı-lacivertlilerin yüzünü güldürdü. Aykut Kocaman’ın talepleri doğrultusunda takviye devam da edecek. Ancak henüz taraftarları coşturacak bir isim zikredilmiş değil. Geçen sezon Kadıköy’ün boş kalmasından rahatsız olan yönetim de bu nedenle ekstra bir hamle için kolları sıvadı. Son günlerde peş peşe ortaya atılan dünya yıldızı isimlerin kaynağı da bu arayış. Başkan Aziz Yıldırım, “Bir yıldız almamız şart” deyince menajerler Fenerbahçe’nin önüne Robben’den Nasri’ye, Bacca’dan Manuel Fernandes’e geniş bir liste sundu. Listede son 3 yılını Lokomotiv Moskova’da geçiren Beşiktaş’ın eski yıldızı Fernandes’in de olması dikkati çekti. 
Hoca temkinli, başkan ısrarlı
UEFA’yla imzalanan FFP nedeniyle mali açıdan adımlarını çok dikkatli atmak zorunda olan yönetim ince eleyip sık dokuyarak bir yıldız transferi yapmaya çalışırken, Aykut Kocaman’dan da bir uyarı geldi. Aykut Hoca, takım ruhunu bozacak hiç kimseyi kabul etmeyeceğini söyledi. Bir yanda UEFA’nın prangası bir yanda Aykut Hocanın prensipleri olunca, yönetiminin manevra alanı oldukça daraldı. Yine de Aziz Yıldırım’ın bu sevdadan kolay kolay vazgeçmeye niyeti yok. Başkan, sınırları zorlamak pahasına da dünyaca ünlü bir yıldızı kadroya katıp, yeni sezonda Saracoğlu’un eski şaşalı günlerine döndürmekte ısrarlı. Transferle ilgili şartlar olgunlaştıktan sonra Fenerbahçe’nin transfer komitesi bu önerileri teknik ekibe danışacak ve bir karara varılacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...