Manisa'da gözaltına alınan askerler serbest bırakıldı

Düzenleyen:
Manisa'da gözaltına alınan askerler serbest bırakıldı

YAŞAM Haberleri

Manisa'daki askerlerin zehirlenmesi ile ilgili gözaltındaki 22 şüpheli adliyeye sevk edilirken yemek dağıtım ve kontrol heyetinde bulunan 6 subay ve astsubay ise serbest bırakıldı.

Manisa 1. Piyade Er eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif  Seyhun Kışlası'ndaki gıda zehirlenmesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına  alınan 6'sı asker 22 şüpheli adliyeye sevk edildi. Manisa Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü iki soruşturma kapsamında  gözaltına alınan 47 şüpheliden 22'si daha emniyetteki işlemlerinin ardından  adliyeye gönderildi. Şüphelilerden kışlada yemek dağıtım ve kontrol heyetinde bulunan 6  subay ve astsubay, savcılıktaki ifadeleri sonrası serbest bırakıldı. Diğer 16 zanlının işlemleri ise sürüyor. Soruşturma kapsamında dün 25 şüpheli adliyeye sevk edilmiş, aralarında  yemek şirketinin genel müdürü Ahmet Türkmen, şirketin Manisa sorumlusu V.A.G. ve  4 aşçı tutuklanmış, 3'ü adli kontrol şartıyla olmak üzere diğerleri serbest  bırakılmıştı.

Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun  Kışlası'nda 17 Haziran'da dağıtılan yemekten sonra çok sayıda asker, istifra ve  bulantı şikayetiyle hastanelere kaldırılmış, olayla ilgili soruşturma kapsamında  6'sı asker 47 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...