Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Turkcell Platinum ile bu yaz daha ayrıcalıklı

Düzenleyen:
Turkcell Platinum ile bu yaz daha ayrıcalıklı

TEKNOLOJİ Haberleri

Turkcell Platinum, sunduğu ayrıcalıklarla bu yaz tatil keyfini katlayacak, müşterilerinin kendisini daha özel hissetmesini sağlayacak.

Turkcell Platinum, sunduğu ayrıcalıklarla bu yaz tatil keyfini katlayacak, müşterilerinin kendisini daha özel hissetmesini sağlayacak. Bu yaz rotası Çeşme olan Turkcell Platinum müşterileri; Alaçatı Beach Resort, Zio Beach ve Babylon Çeşme’yegiriş ücretinde yüzde 50 avantajlı olacak.  Turkcell Platinum müşterileri Bodrum Marina Yacht Club’da yer alan restoranlarda da yüzde 10 indirim kazanacak.
 
Turkcell Platinum ayrıcalıklar dünyası plaj sezonunu açtı. İnterneti bol paketler ile cep telefonundan özgürce TV izleme, müzik dinleme ve dergi okuma keyfi yaşatan Turkcell Platinum, yazlık mekanlar ve uçak seyahatlerinde de kullanıcılara birçok ayrıcalık sunuyor.  Bu yaz rotası Çeşme olan Turkcell Platinum müşterileri; Alaçatı Beach Resort, Zio Beach ve BabylonÇeşme’ye giriş ücretlerinde yüzde 50 avantajlı olacak.  Ayrıca bu plajlardaki etkinlik alanlarında da pek çok sürpriz Turkcell Platinum müşterilerini bekliyor olacak.  Turkcell Patinum müşterileri Bodrum Marina Yacht Club’da yer alan restoranlarda yüzde 10 indirim kazanacak. 

Seyahatlerde bol bol avantaj
Turkcell Platinum, sunduğu ayrıcalıklarla bu yaz tatil keyfini katlayacak, müşterilerin kendisini daha özel hissetmesini sağlayacak. Turkcell Platinum müşterileri, seyahatlerinde havalimanı transferlerini Havaş’tan ücretsiz yapabilecek. Kullanıcılar, İstanbul’da trafik çilesi yaşamayacak, ulaşımlarını Platinum Tekneler’le yüzde 50 indirimli gerçekleştirecek. Turkcell Platinum ayrıca www.europcar.com.tr den yapılacak araç kiralamalarında da yüzde 50 avantaj sunacak. Yurtdışı seyahatlerinde de Turkcell Platinum, müşterilerinin yanında olacak. Turkcell Platinum müşterileri, bayram dönemi boyunca yurtdışı çıkış harç pulu için para ödemeyecek, yurtiçi tarifesini 66 ülkede kullanabilecek.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...