İşte Ronaldo'nun kalbindeki takım

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
İşte Ronaldo'nun kalbindeki takım

FUTBOL Haberleri  / AA

Real Madrid'in yıldızı Ronaldo'nun, bonservisi elinde olarak Manchester United'e dönmeyi planladığı iddia edildi.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun, eski kulübü Manchester United'a dönmeyi planladığı ve bunun için görüşmelere başladığı iddia edildi. nbsp;İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden El Pais'in haberine göre, Ronaldo, 2 yıl sonra bonservisi elinde olarak eski kulübü Manchester United'e dönmeyi planlıyor. Gazetenin iddiasında, 28 yaşındaki Ronaldo'nun Real Madrid'le 2015 Haziran'da sona erecek sözleşmesini yenilemeyeceği öne sürüldü. nbsp;Ronaldo'nun 2003-2009 yılları arasında forma giydiği ve mutlu bir dönem geçirdiği Manchester United'a dönmek için menajeri aracılığıyla bazı konuşmalar yaptığı, İngiliz kulübünün de bonservisi elinde olarak gelmesi halinde, Ronaldo'ya 50 milyon avro ödemeyi taahhüt ettiği iddia edildi. nbsp;FIFA kurallarını ihlal ederek, Ronaldo ve Manchester United temsilcilerinin gelecek günlerde gizli bir görüşme yapacağı iddiasının da yer aldığı haberde, tarafların, olası görüşmeyi yalanlayacağı kaydedildi.
Ronaldo'nun, yakın arkadaşlarına "Real Madrid'de mutlu olduğunu, ancak kulüp başkanı Florentino Perez'in 7 Haziran'da bir televizyon kanalında kendisinin sözleşmesiyle ilgili söylediği, 'Herkesin bir limiti vardır' sözünden alındığı iddia edildi.
Real Madrid'in, Ronaldo'nun sözleşmesini 2018'e kadar uzatmak için geçen ay ortasında Portekizli futbolcuya yıllık net 14 milyon avro teklif götürdüğü de öne sürülürken, Ronaldo'nun halen bu teklife cevap vermediği belirtildi.
FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...