Ünlüler Twitter'da Fenerbahçe ve Beşiktaş'a sahip çıktı

Ünlüler Twitter'da Fenerbahçe ve Beşiktaş'a sahip çıktı

SPOR Haberleri

Ünlü isimler UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen men cezalarını twitter'da değerlendirerek her iki kulübe de sahip çıktı.

Ünlü isimler UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen men cezalarını Twitter'da değerlendirerek her iki kulübe de sahip çıktı. nbsp;Bazı ünlü simalar UEFA'nın Fenerbahçe'yi 2+1 yıl ve Beşiktaş'ı ise 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men etmesine tepki verdi. Ünlü isimler nbsp;Twitter'da şu ifadeleri kullandı:Hakan Şükür ?
"Gerçeklerle yüz yüzeyiz artık. Bundan sonra futbolumuz az zararla nasıl yoluna devam eder ona bakılmalı.Hukukun doğurduğu hakka riayet etmeliyiz"
Zafer Algöz ?
"UEFA'nın (Manyetolu Kura) üstadları... Şimdi karşımızda adalet dağıtan baronlar oldular... Sizin ağababanız ceza verse ne olur. Biz Beşiktaşız"
Ahmet Hakan ?
"Kahrolsun UEFA.... Yaşasın Beşiktaş..."
Şahan Gökbakar ?
"Vallaha büyük geçmis olsun. Kulüpler özelinden çok Türkiye için kötü olduğunu düşünüyorum. Baştakilerin kafaları etmesi lazım.."
Fazıl Say nbsp;
"Neymiş Fenerbahçe'min bu kadar cezaya sebep suçu? demokratik hakkımızı Türk adaletinde bulamadık futbol hakkımızı Avrupa'da bulamadık e biz Antartika'da penguen mi olalım?"
Onur Akay
"Bir şeylerin farkında olmak o kadar da zor değil, bu yapılan oyunlar Fenerbahçe-Beşiktaş değil Türk futboluna vurulan baltalar."
Nihat Doğan ?
"Biz kimsenin hüzün gözyaşlarıyla suladığı bahçesine, mutluluk fidanları dikmeyiz..... Geçmiş olsun Fenerbahçe. Geçmiş olsun Beşiktaş"
Alişan
"Eğer Şike yaptığına inandığın kişilere ek soruşturma istiyorsan, kulüplere ceza neden veriyorsun UEFA?? Bir karar verdiysen bulandırmadan ver işte" DHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...