Tartıştığı eski kayınpederini 13 yerinden bıçakladı

Düzenleyen:
Tartıştığı eski kayınpederini 13 yerinden bıçakladı

YAŞAM Haberleri

Mersin’de Edip Güllü isimli bir kişi, tartıştığı eski kayınpederi 55 yaşındaki Abdullah Özdemir'i 13 yerinden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan ve hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen Özdemir’i bıçaklayan Güllü, kısa sürede yakalandı.

Mersin'in Tarsus ilçesi Yeni Mahalle'de meydana gelen olayda, Abdullah Özdemir, kızı Z.Ö. ile 3 yıl önce boşanan ve hakkında uzaklaştırma kararı olan Edip Güllü'nün babası ile görüşmek içine evine gitti. Kızının rahatsız edilmemesini isteyen Abdullah Özdemir ile eski damadı arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine eski damat, eline geçirdiği bıçakla Özdemir'i 13 yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığılan Özdemir,  Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ameliyata alınan Abdullah Özdemir'in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Kaçan Edip Güllü ise kısa sürede yakalandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...