Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Minibüste üniversite öğrencisine saldıran saldırgan tutuklandı

Düzenleyen:
Minibüste üniversite öğrencisine saldıran saldırgan tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Pendik'te minibüste Asena Melis Sağlam'a hakaret ederek darp ettiği gerekçesi ile tutuklanma talebiyle sevk edildiği mahkemece serbest bırakılan Ercan Kızılateş, savcılığın itirazı üzerine tutuklandı.

Minibüste üniversite öğrencisi Melisa Sağlam'a hakaret ederek darp eden Ercan Kızılateş, başka suçtan tutuklu bulunduğu cezaevinden soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na getirtilerek sorguya alındı.

Ercan Kızılateş'in sorgusunu yapan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Yıldız, Kızılateş'i, “İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme", “Hakaret", “Kasten yaralama" ve “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" suçlarından tutuklanması talebiyle Nöbetçi 5. Sulh Ceza Hâkimliği'ne sevk etti.

MAHKEME SERBEST BIRAKMIŞTI

5. Sulh Ceza Hâkimliği, tutuklama talebini, “Suçun vasıf ve mahiyeti, atılı suçun basit yaralama olarak kalma ihtimali, tutukluluk tedbirinin bu aşamada orantısız" kalacağı gerekçesi ile reddetti. 

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Yıldız, 5. Sulh Ceza Hâkimliği'nin bu kararına itiraz etti. Üst mahkeme sıfatıyla dosyanın gönderildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği, savcının itirazını yerinde bularak Kızılateş'in yüklenen suçlardan tutuklanmasına karar verdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...