Visca, Lens'e bağlı

Düzenleyen:
Visca, Lens'e bağlı

SPOR Haberleri

Geçen sezon takımda kiralık olarak oynayan Lens’i yeniden tutmak isteyen sarı-lacivertliler Sunderland’i ikna edemezse Başakşehir’in yıldızını bitirecek

M.EMİN ULUÇ

Mehmet Ekici, Valbuena ve Dirar’ı kadrosuna katarak transfer sezonuna hızlı giren Fenerbahçe, diğer transfer hamleleri için şartların oluşmasını bekliyor. Geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Lens’i yeniden kadroda tutmak isteyen sarı-lacivertliler, bir yandan da bu transferin olumsuz sonuçlanma ihtimali üzerine alternatif isimler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Lens’le büyük ölçüde anlaşmaya varan Fenerbahçe, Sunderland’e son teklifini sundu ve beklemeye başladı. Ancak Sunderland oyuncu için çıkış maddesi olan 6.5 milyon avroda diretiyor. Fenerbahçe ise ya bu bedeli aşağıyla çekmek, ya da oyuncuyu kiralamak istiyor. 
Bonservisi 6.5 milyon avro
Fenerbahçe, Edin Visca’nın transferi için Başakşehir yönetimiyle temasa geçti. Teknik direktör Aykut Kocaman da Edin Visca’nın sarı-lacivertli takıma büyük katkı sağlayacağı yönünde rapor verirken, “Edin Visca Fenerbahçe’nin ihtiyacı olan bir oyuncu, bize büyük faydası olur” dediği öğrenildi. Başakşehir yönetimi, Edin Visca için oyuncu takasına sıcak bakmazken, 6.5 milyon avro bonservis bedeli talep ediyor. Sarı-lacivertliler bu bedeli aşağıya çekmek için pazarlıklarını sürdürüyor. Fenerbahçe ile prensipte anlaşmaya varan Edin Visca da Fenerbahçe’ye gitmek için Başkan Göksel Gümüşdağ’dan kendisine kolaylık göstermesini bekliyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...