Berberoğlu için avukatları AYM'ye başvuru açıklaması

Düzenleyen:
Berberoğlu için avukatları AYM'ye başvuru açıklaması

GÜNDEM Haberleri

CHP lideri, 'Adalet Yürüyüşü'nün 9. günü öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Enis Berberoğlu için Anayasa Mahkemesi'ne başvurulacak" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Güvenpark'tan başlattığı Adalet Yürüyüşü'nün 9. günü öncesinde tutuklanarak cezaevine gönderilen CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun davasına ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. 

Kılıçdaroğlu, askeri casusluk suçlamasıyla 25 yıl hapse mahkum edilen Enis Berberoğlu'nun avukatlarının AYM'ye başvuracağını söyledi. Kılıçdaroğlu açıklamasında, "Bu sabah Enis Berberoğlu'nun avukatları AYM'ye başvuracaklar. Önemli bir aşama. Umarım adalet yerini bulur. Yürüyüş kutsaldır, Bu partiyle değil 80 milyonla ilgili; 80 milyonu kucaklıyoruz" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...