Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Honda Dakar pilotları Nordkapp turuna çıkıyor

Düzenleyen:
Honda Dakar pilotları Nordkapp turuna çıkıyor

T-Otomobil Haberleri

40 kişilik macera tutkunu hayatlarının yolculuğuna çıkmaya hazırlanıyor. Oslo’dan başlayıp Nordkapp’ta Avrupa’nın en kuzey ucunda bitecek bu yolculuk, Japon üretici Honda’nın ilk macera turu özelliğini taşıyor.

Kıvrımlı yollar, fiyordlar, dağlar, dik yokuşlar, Norveç’in Kuzey Denizi’nin inanılmaz güzellikte manzaraları Honda’nın efsanevi motosikleti Africa Twin ile aşacak ekip 26 Haziran – 3 Temmuz 2017 tarihleri arasında toplamda 3.500km’lik bir yol yapacak. Günde 8 ila 10 saat arasında motosiklet kullanacak deneyimli sürücülere ayrıca Dakar Rallisi Honda pilotları Paulo Goncalves ve Kevin Benavides eşlik edecek. 

Gün gün sürücülerin yaşadıkları maceralar Honda Türkiye’nin sosyal medya hesaplarından da takipçilerle paylaşılacak ve bu etkinlikle ilgili facebook hesabı üzerinden canlı yayınlar yapılacak.

Honda Türkiye Satış ve Pazarlama’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Özütok ‘Honda Africa Twin, kullanıcılarının macera hayallerini gerçeğe dönüştürmek için üretildi. Bu özel yolculuk tüm motosiklet severlere Africa Twin ile gidebilecekleri yerleri ve yaşayabilecekleri eşsiz deneyimleri gösterecek. İlki düzenlenen bu etkinliğe biz de Honda Türkiye olarak katılıyoruz ve tüm macerayı yakından takip ederek paylaşacağız’ dedi. Bu zorlu yolculuğu ve sürücülerin yaşadıklarına anlık şahit olmak isteyen macera tutkunları www.facebook.com/HondaMotosikletTR ve https://instagram.com/hondamotosiklet_tr adreslerinden bu organizasyonu takip edebilirler. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...