Erdoğan vatandaşlara seslendi: Bir ricam var...

Düzenleyen:
Erdoğan vatandaşlara seslendi: Bir ricam var...

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ceylanpınar'da vatandaşlara hitap etti. Vatandaşlara seslenirken, "Benim sizden burada bir ricam var." diyen Erdoğan, partililerin kapı kapı dolaşıp gönülleri kazanmasını istedi.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlardan bir ricada bulundu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"O ZİHNİYET VATANDAŞLARIMI HENDEKLERE MAHKUM ETTİ"

"Geçmişteki zihniyet benim vatandaşlarımı hendeklere, çukurlara mahkum etti. Çünkü insan muamelesi yapmadılar. Şimdi devran değişti, artık her gün güzel olacak. Şunu iyi biliniz, biz her zaman yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz."

"ALDIKLARI PARALARI DAĞA GÖNDERDİLER"

"Şanlıurfa'ya son 15 yılda 35 katrilyon yatırım yaptık. Öncekiler ne yapıyordu? Onlar aldıkları paraları dağa gönderdiler, fakat biz bu millete sevdalıyız."

"SİZLERDEN BİR RİCAM VAR..."

"Benim sizden burada bir ricam var. Hanımlar kapı kapı gezip gönülleri kazanacağız. Gençler sizler de kapı kapı dolaşıp genç gönülleri bu çatının altına davet edeceksiniz. Ana kademeye sesleniyorum, durmayacağız, çalışacağız."

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...