Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü serbest bırakıldı

Düzenleyen:
Namık Kemal Üniversitesi Rektörü serbest bırakıldı

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ'da FETÖ/PDY'nin "üniversite yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tekirdağ'da Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "üniversite yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'nin "üniversite yapılanması"na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında NKÜ Rektörü Prof. Dr. Şimşek'in de bulunduğu 6 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler, adliyeye sevk edildi.Hakkında yakalama kararı olan bir diğer şüpheli akademisyen de daha sonra gözaltına alınarak adliyeye getirildi.Şüphelilerden 1'i savcılıktan, 2'si sevk edildiği mahkemece salıverildi.Aralarında Rektör Prof. Dr. Şimşek'in de olduğu 4 kişi de çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...