Polislerden sürücülere çay ikrâmı

Polislerden sürücülere çay ikrâmı

YAŞAM Haberleri

Giresun'da Ramazan Bayramı için memleketlerine yolculuk eden sürücülere polis ekipleri çay ikramında bulunuyor.

"Trafikte Mola Verin Hayata Gülümseyin" projesi kapsamında Keşap ilçe otogarında uygulama noktası oluşturan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uzun yoldan gelen sürücüleri durdurarak broşürle bilgilendiriyor. Ekipler sürücüleri daha sonra ÇAYKUR'un standına yönlendirerek çay ikram ediyor. 

Giresun Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Ferda Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, her bayram öncesi bu uygulamayı yaptıklarını söyledi. Bayramdan önce ve sonra uzun yoldan gelen sürücülere zorunlu çay molası verdirdiklerini ifade eden Yılmaz, sürcülerin araç dışında 5-10 dakika zaman geçirip daha zinde olmalarını sağladıklarını belirtti.

Yılmaz, ÇAYKUR’un da destek verdiği uygulamanın farklı noktalarda bayram öncesi 2 gün ve bayram sonrası 2 gün şeklinde yapıldığını dile getirerek, uzun yol giden sürücüleri mola vermeye davet etti.

Sürücülere emniyet kemeri ve aşırı hız konusunda da uyarıda bulunan Yılmaz, "Sürücü, ön ve arka koltuklardaki yolcular kemer takmalı. Ayrıca bizim 130 kilometrelik sorumluluk bölgemizde yedi noktada ek trafik tedbirleri koyduk, 15-20 kilometrelik mesafelerde denetimlerimizi yapıyoruz. Radarla hız kontrolleriyle ilgili bilgilendirme levhaları koyduk, sürücüler bu levhalara dikkat etsinler." dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...