Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor'da

Ertuğrul Sağlam Eskişehirspor'da

SPOR Haberleri

Eskişehirspor'da Mesut Hoşcan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Ertuğrul Sağlam ile doldurdu.

Eskişehirspor'da Mesut Hoşcan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Ertuğrul Sağlam ile doldurdu. Tesislerde Başkan Hoşcan ile bir araya gelen Sağlam ve ekibi prensipte anlaştı. Cuma günü Atatürk Stadyumu'nda taraftarın önünde yapılacak resmi imza töreniyle görevine başlayacak olan Teknik Direktör Sağlam, Eskişehirspor'da alacağı görev için gelecek adına umutlu olduğunu dile getirdi. Eskişehirspor'un 50. Genel Kurulu sonrası Halil Ünal'dan başkanlık görevini devralan Mesut Hoşcan, ilk transferini teknik direktör üzerine yaptı. Eskişehirspor Yönetim Kurulu, Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Ertuğrul Sağlam ile doldurdu. Kente gelen Sağlam, Başkan Mesut Hoşcan ile görüşmesinin ardından Eskişehirspor Hanefi Demirkol Tesisleri'ne geldi. Yönetim Kurulu tarafından çiçeklerle karşılanan Sağlam, daha sonra Eskişehirsporlu yöneticilerle toplantı yaptı. nbsp;
RESMİ İMZA CUMA GÜNÜ STADYUM'DA ATILACAK
Yeni teknik direktör Sağlam ile bir basın toplantısı yapan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Ersun Yanal ile sözleşmeyi feshetmelerinin ardından kendisine başarılar dilediklerini söyledi. nbsp;"Yeni hocamızla ben her zaman söylediğim bir şey vardır. 'Ben size sağlam hoca bulurum' derken, Ertuğrul Sağlam gibi bir hocamız oldu." diyen Hoşcan, kendisi ile prensipte anlaştıklarını söyledi. Hoşcan, şöyle devam etti: "Cuma günü akşamdan itibaren Ertuğrul Sağlam ve ekibi Eskişehirspor'un hocası olarak işe başlayacaklar. Cuma günü 19.30'da Stadyum'da resmi imza törenini beraber gerçekleştireceğiz. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz."
ERTUĞRUL SAĞLAM: GELECEK ADINA UMUTLUYUM
Hoşcan ve ekibinin göreve geldikten sonra antrenörlükle alakalı istekte bulunduğunu belirten Sağlam, "Çok açık konuşuyorum. Bursa'dan ayrıldıktan sonra bana teklif yapan tüm kulüplere teşekkür ediyorum. Ben hiçbir takımla görüşmedim Eskişehirspor'la görüşüne kadar." ifadelerini kullandı. Eskişehir'in futbol kültürüne sahip, taraftarının futbola tutkuyla bağlı, futbol kültürü olan bir camia olduğunu dile getiren genç teknik adam, şunları kaydetti:
nbsp; nbsp; nbsp;"Ben ismimin Eskişehirsporla gündeme geldiği günden itibaren şehirdeki taraftarın coşkusunu hissetmeye başladım. Bu heyecan beni gelecek adına umutlandırdı. Biz başkanımızla her konuda anlaştık. Allah bir kaza bela vermezse Cuma günü akşam coşkulu taraftarımızla tanışmak ve resmi imzayı atmak için sözleştik. Bundan sonraki dönemde ekip arkadaşlarımızla beraber Eskişehirspor'un başarısı için enerjimizi ve tecrübemizi ortaya koyacağız."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...