Fenerbahçe Boşnak yıldız için yaptığı teklifi geri çektİ

Düzenleyen:
Fenerbahçe Boşnak yıldız için yaptığı teklifi geri çektİ

SPOR Haberleri

Başakşehir’e 2,5 milyon avro artı İsmail Köybaşı önerildi ama Edin Visca’nın Trabzon’la anlaştığı öğrenilince resmî siteden “yalanlama” yapıldı

M. EMİN ULUÇ

Transferin flaş ekiplerinden Fenerbahçe, Başakşehir’in Boşnak yıldızı Edin Visca’yı da kadrosuna katmak için harekete geçti. Jeremain Lens’e alternatif arayışındaki sarı-lacivertliler Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın onayıyla 27 yaşındaki oyuncu için Başakşehir’in kapısını çaldı. Sol bek arayışındaki turuncu-lacivertlileri zayıf karnından yakalayarak işi hemen bitirmek isteyen Fenerbahçe masaya 2,5 milyon avro ve İsmail Köybaşı’nı koydu. Ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı ve transferi bitirmesine kesin gözüyle bakan sarı-lacivertliler öğlenden sonra kulübün resmî internet sitesinden bir yalanlama haberi yayınladı. İçeriğine göre; Fenerbahçe’nin Visca’yla ilgili hiçbir transfer çalışması yoktu!
Ön protokol imzalamış
Ancak işin arkasından çok daha farklı bir gerçek çıktı. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ önceki akşam canlı yayında “Futbolcunuz hayatında ve kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediğini söyledi” hatırlatmamıza “Olay öyle değilmiş, tercüme hatası olmuş” cevabı vererek Visca’nın kalmak istediğini ifade etmişti. Oysa öğrendik ki, Visca, bu röportajı bile bile vermişti. Trabzonspor’la görüşüp anlaşan Boşnak yıldız, Karadeniz ekibiyle ön protokol de imzalamıştı ve Başakşehir Yönetimi’ne “Beni bırakın” mesajı yolluyordu. Fenerbahçe bu gerçekle yüzleşince hemen geri çekildi. Şimdi Trabzon, Başakşehir’i oyuncu takasıyla ikna etmeye çalışıyor. Ancak sözleşme kozu olan turuncu-lacivertliler nakitte ısrar ediyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...