Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tatilciler gitti, İstanbul boş kaldı

Düzenleyen:
Tatilciler gitti, İstanbul boş kaldı

YAŞAM Haberleri

Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte tatilciler İstanbul’dan ayrılınca, yoğunluk yaşanan yollar boş kaldı. Cumartesi günleri yoğunluk yaşanan kentte trafiğin bugün yüzde 1 olduğu görüldü.

Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte tatilciler İstanbul'dan ayrılınca, yoğunluk yaşanan yollar boş kaldı. Hem dün akşam saatlerinde kentte trafik sıkışıklığının pik yaptığı pek çok yer, hem de bu sabah trafik yoğunluğunun yüzde 1 olduğu görüldü.

Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte tatilciler dün İstanbul'dan ayrıldı. Cumartesi günleri yoğunluk yaşanan kentte adeta in cin top oynadı.

Sabah saatlerinde trafik yoğunluğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) verilerine göre yüzde 1 olarak görüldü.

Tatilciler gitti, İstanbul boş kaldı

E-5 Karayolu'nda ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde erken saatlerde herhangi bir yoğunluk yaşanmazken, metrobüs durakları ise boş kaldı. İlerleyen saatlerde yoğunluk ancak yüzde 4'e ulaştı. İstanbul'da trafiğin yoğunlaştığı tek nokta, saatin ilerlemesiyle birlikte bakım çalışmalarının devam ettiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...