Patlayan lastik hayatına mal oldu

/ Kaynak: İHA
Patlayan lastik hayatına mal oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Düzce TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde lastiklerin tutuşması sonucunda TIR'dan aşağı inen İsmail Yılmaz arka lastiğin patlaması sonucu öldü.

Düzce TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde lastiklerin tutuşması sonucunda TIR'dan aşağı inen İsmail Yılmaz arka lastiğin patlaması sonucunda hayatını kaybetti. nbsp;Edinilin bilgilere göre öğlen saatlerinde Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan İsmail Yılmaz idaresindeki 18 DZ 855 plakalı TIR yol TEM Otoyolu Kaynaşlı mevkiinde bir anda arka lastiklerinden yanmaya başladı. TIR sürücüsü İsmail Yılmaz çekici ile dorseyi birbirinden ayırmasının ardından yanan lastiğe müdahale için yanına gitti. Tam sırada arka lastiğin patlaması sonucunda İsmail Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı gören sürücünün oğlu ise sinir krizi geçirerek basın mensuplarına hakaret etti. Olayla ilgili olarak ise soruşturma başlatıldı.


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...