Belediye Başkanı MHP'den istifa etti

Belediye Başkanı MHP'den istifa etti

GÜNDEM Haberleri

Tokat'ın Artova Belediye Başkanı Abdullah Öztürk, gelecek yerel seçimde tekrar aday gösterilmeyeceği gerekçesiyle MHP'den istifa etti.

MHP İl Başkanı Murat Polat, parti binasında düzenlediği basın toplantısında Artova Belediye Başkanı Abdullah Öztürk'ün partilerinden istifa ettiği duyurdu. Belediye Başkanı Abdullah Öztürk'e bir yıl önce gelecek seçimde tekrar aday gösterilmeyeceğini belirttiklerini söyleyen Polat, "Çünkü çalışmaları ve belediyecilik anlayışı MHP belediyecilik anlayışı ilkelerine ters düşmektedir. Ne istediğimiz hizmeti alabilmişiz veya diğer şekilde ne yatırım ne de eşitlik anlamında belediyecilik anlayışı göstermediğinden dolayı kendisine biz 2014 yılında devam etmeyeceğimizi söyledik. Geçen hafta partimizden istifa etti. Başka bir parti arayışlarında olduğunu da biliyoruz" dedi. Artova Belediye Başkanı Abdullah Öztürk de partisinden istifa ettiğini doğrulayarak şu anda bağımsız olarak görevini sürdürdüğünü söyledi. (DHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...