Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan Türkmen oyunculuğa yeşil ışık yaktı

/ Kaynak: İHA
Gökhan Türkmen oyunculuğa yeşil ışık yaktı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Ünlü sanatçı Gökhan Türkmen, oyunculuğu çok sevdiğini ve dizi teklifi alırsa oynayabileceğini belirterek oyunculuğa yeşil ışık yaktı.

Bodrum ilçesinde, bir gece kulübünde sahneye çıkan ünlü sanatçı Gökhan Türkmen, oyunculuğa yeşil ışık yaktı. nbsp;Bodrum'da bulunan By Jack isimli gece kulübünde sahne alan Türkmen, söylediği şarkılarla hayranlarını eğlendirdi. Limuzin ile gece kulübüne gelen Türkmen, sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkmen, yaz boyunca çok yoğun bir programı olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Yeni bir albüm çalışması var o benim bayağı zamanımı alıyor. Onun dışında fazla bir şey yapamıyoruz hayatımız müzikle geçiyor. Dizi oyunculuğu yaptım. En son İşler Güçler dizisinde oynadım. Diziden teklif geldi. Sevdiğim bir dizide oynamak çok keyifliydi. Bundan sonrasını bilmiyorum ama tekliflere açığım."Yaklaşık 500 kişinin izlediği konserde Türkmen, sevilen şarkılarını seslendirdi. İzdiham oluşan gece kulübünde ünlü sanatçının hayranları Türkmen'in şarkıları ile eğlendi. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan sanatçının gösterdiği sahne performansı dikkatlerden kaçmadı.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...