2012 yılında 522, Gezi'de ise 680 polis yaralandı

2012 yılında 522, Gezi'de ise 680 polis yaralandı

GÜNDEM Haberleri

Geçen yıl bin 642 yası dışı gösteri, yürüyüş ve olaylı basın açıklamasında 522 polis yaralanırken, Gezi Parkı odaklı olaylarda yaralanan polis sayısı 680 oldu.

Geçen yıl ülke genelinde yapılan bin 642 yası dışı gösteri, yürüyüş ve olaylı basın açıklamasında 522 polis yaralanırken, Gezi Parkı odaklı olaylarda yaralanan polis sayısı 680 oldu. Polislerin, daha çok baş ve ayaklarına isabet eden taş, bilye ve şişe nedeniyle yaralandığı tespit edildi. Adana'da ise Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto etmek için izinsiz gösteri düzenleyen gruba müdahale sırasında inşaatı devam eden alt geçide düşen Komiser Mustafa Sarı hayatını kaybetmişti.
POLİSTEN ÖZÜR DİLEDİLER
Adana'da Gezi Parkı eylemlerine katılan 4 genç Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne giderek, "Kanunsuz olaylara karışanlar için de sizden özür diliyorum" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...