Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cakal Carlos'un ömür boyu hapis cezası onandı

/ Kaynak: AA
Cakal Carlos'un ömür boyu hapis cezası onandı

DÜNYA Haberleri  / AA

Fransız mahkemesi, "Çakal Carlos" lakaplı İlich Ramirez Sanchez'in, daha önce aldığı en az 18 yıl hapis cezası çekmesini öngören ömür boyu mahkumiyetini onadı.

Fransız mahkemesi, "Çakal Carlos" lakaplı İlich Ramirez nbsp;Sanchez'in, daha önce aldığı en az 18 yıl hapis cezası çekmesini öngören ömür nbsp; nbsp;boyu mahkumiyetini onadı. nbsp;Fransa'da 1982-1983 yılarında 11 kişinin ölümüne, 140'dan fazla nbsp; nbsp;kişinin yaralanmasına neden olan 4 saldırıyı azmettirmekle suçlanan Venezuela nbsp;doğumlu "Çakal Carlos" için Paris'teki duruşmalarda Fransız savcı yine ömürboyu nbsp;hapis cezası istemişti. Carlos, temyiz duruşmasında yine hakkındaki suçlamaları nbsp;reddetti. nbsp;Carlos, vatandaşı olduğu Venezuela devletinin kendisine yeteri kadar nbsp;destek vermemesini protesto etmek amacıyla mayıs ayında başlayan duruşmalara nbsp; nbsp;avukatsız çıkmıştı. Carlos, geçen ay Venezuela'dan kendisini Fransa'dan iadesini nbsp;istemesi talebinde bulunmuştu. nbsp;
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;Sudan'da 1994'te yakalanan "Çakal Carlos", 1975'te Paris'te 3 kişinin
nbsp;öldürülmesiyle ilgili yargılandığı başka bir davada da yine ömür boyu hapis
nbsp;cezasına çarptırılmıştı.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...