Taraftarlar Aziz Yıldırım'ı istifaya çağırdı

/ Kaynak: İHA
Taraftarlar Aziz Yıldırım'ı istifaya çağırdı

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçeli taraftalar UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu'nun futbolda şike davası sürecine yönelik verdiği 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası nedeniyle yönetim ve başkan Aziz Yıldırım'ı istifaya çağırdı.

Fenerbahçeli taraftalar UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu'nun futbolda şike davası sürecine yönelik verdiği 2+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası nedeniyle yönetim ve başkan Aziz Yıldırım'ı istifaya çağırdı. nbsp;Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan kulüp binası önünde toplanan sarı-lacivertli taraftarlar protesto gösterisinde bulundu. Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunu istifa davet eden taraftalar meşaleler yakarak, tezahüratlarda bulundu. Kulübün girişindeki demir kapıya, üzerinde "Yönetim istifa" yazılı pankartı asan taraftarlar, uzun bir süre "CAS'mayın istifa edin" yazılı pankartı ellerinde tuttu. Taraftarlar, Fenerbahçe ile yolları ayrılan Brezilyalı futbolcu Alex de Souza'ya da destek veren tezahürat yaptı.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...