Boksta tek altın madalya Kılıççı'dan

/ Kaynak: İHA
Boksta tek altın madalya Kılıççı'dan

SPOR Haberleri  / İHA

17. Akdeniz Oyunları'nda boks dalında yapılan finallerde tek altın madalyayı Adem Kılıççı aldı. 75 kiloda ringe çıkan milli boksör Adem Kılıççı, Mısırlı Hosam Abdin'i 2-1 yenerek altın madalya kazandı.

17. Akdeniz Oyunları'nda boks dalında yapılan finallerde tek altın madalyayı Adem Kılıççı aldı. 75 kiloda ringe çıkan milli boksör Adem Kılıççı, Mısırlı Hosam Abdin'i 2-1 yenerek altın madalya kazandı. nbsp;Tarsus Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakaların final gününde altın madalya için Bünyamin Aydın, Ferhat Pehlivan, Bünyamin Aydın, Fatih Keleş, Adem Kılıççı ve Ali Eren Demirezen mücadele etti. nbsp; nbsp;İlk olarak 49 kiloda ringe çıkan Ferhat Pehlivan rakibi Cezayirli Mohammed Flissi'ye 3-0 yenilerek gümüş madalyada kaldı. Ardından 60 kiloda milli sporcu Bünyamin Aydın ile Fransız Sofiane Oumiha ringe çıktı. Rakibine 2-1 yenilen Aydın gümüş madalyada kalırken Fransız rakibi ise altın madalyaya uzandı. nbsp;64 kiloda ringe çıkan milli boksör Fatih Keleş, Cezayirli Abdelkader Chadi'ye 3-0 yenilerek gümüş madalyada kaldı. nbsp;Diğer final maçında ise altın madalya için 75 kiloda mücadele eden Adem Kılıççı ile Mısırlı Hosam Abdin ile ringe çıktı. Rakibini 3-0 yenen Adem Kılıççı altın madalya aldı. nbsp;Günün diğer maçında ise +91 kiloda Ali Eren Demirezen ile İtalya'lı Roberto Cammarelle altın için mücadele etti. Demirezen rakibine 3-0 yenilerek gümüş madalyada kaldı. nbsp;5 maçın sonunda Adem Kılıççı bayrağımız göndere çektirererk, İstiklal Marşımızı okuttu.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...