Beşiktaş'a yeni kaleci antrenörü

/ Kaynak: CHA
Beşiktaş'a yeni kaleci antrenörü

SPOR Haberleri  / CHA

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Bilic'in isteği doğrultusunda kaleci antrenörü Jose Sambade Carreira ile 3 yıllık anlaşma imzaladı.

Beşiktaş Kulübü, futbol direktörü Önder Özen ve teknik direktör Bilic'in isteği doğrultusunda İspanyalı kaleci antrenörü Carreira ile 3 yıllık anlaşma imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Kaleci Antrenörü Jose Sambade Carreira ile 3 yıllık anlaşma yaptı. 1972 yılında İspanya La Coruna'da dünyaya gelen Jose Sambade Carreira, profesyonel kalecilik kariyerinin ardından, 14 senedir kaleci antrenörü olarak görev yapıyor. Uzun süre İspanya'nın Deportivo La Coruna takımında antrenörlük yapan Carreira, kendine özgü çalışma, geliştirme ve bilimsel tekniklerle futbol dünyasına başarılı kaleciler yetiştirmiştir. Antrenmanlarda kalecileri yaptığı bilimsel çalışmalarla testlere tabi tutan, kalecileri genetik yapılarına ve özelliklerine göre farklı tekniklerle çalıştıran Jose Sambade Carreira, bu teknikleriyle futbol dünyasında başarılı bir kaleci antrenörü olarak kariyer yapmıştır" denildi. İnternet sitesinde ayrıca Carreira'nın açıklamalarına da yer verildi. Jose Sambade Carreira, "Ben burada çalışmaktan çok ortaya bir şeyler koymak istiyorum. Mevcut kalecileri en iyi seviyeye getirmek ve Türk futboluna altyapıdan yeni kaleciler yetiştirmek istiyorum. Umuyorum ki hedeflerime ulaşacağım" dedi.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...