Sadri Şener UEFA'nın kararını yorumladı

Sadri Şener UEFA'nın kararını yorumladı

SPOR Haberleri

UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verdiği men cezalarının ardından eski Trabzonspor Başkanı Sadri Şener TFF'den kupayı istedi.

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, UEFA'nın verdiği kararlarla ilgili olarak, "Karar ortada. TFF acil olarak toplanarak 2010-11 sezonunun şampiyonluk kupasını Trabzonspor'a vermeli " dedi. Bu kararların iki kulübün de şike yaptığını tescillediği manasına geldiğini söyleyen Şener, "Bize o dönem yapılanları affetmek mümkün değil. Çünkü o sezon biz şampiyon olsaydık o takım dağılmazdı ve ekonomik olarak daha rahat bir durumda olurduk. Kupa verilmezse UEFA'nın talimatları hiçe sayılmış olur. Eğer UEFA'nın talimatlarını uygulamazsan bu sefer ceza farklı olur. Bu kadar mücadele ettik Trabzonspor için hapse girdik, savaştık UEFA'nın kararlarıyla birlikte biraz olsun rahatladık" diye konuştu.
Trabzon'dan yayımlanan yerel gazeteler, UEFA'nın F.Bahçe ve Beşiktaş'a verilen cezaları manşetlere çıkardı. Karadeniz gazetesi, "O kupa Trabzon'a gelecek" başlığını atarken, Karadeniz'den Günebakış "2 yıl sonra şike zanlılarına hak ettikleri cezayı TFF değil, küresel adalet verdi" ifadelerine yer verdi. Taka gazetesi, "Trabzonspor'un şampiyonluğunu
UEFA tescilledi" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...