Annesi Başbakanlıkta, kızı Gezi Parkı'nda

Annesi Başbakanlıkta, kızı Gezi Parkı'nda

GÜNDEM Haberleri

Gezi Parkı eylemleriyle ilgili Başbakan'la görüşme yapan Hülya Avşar'ın kızı Zehra'nın eylemdeyken çekilen fotoğrafları ortaya çıkınca Kaya Çilingiroğlu'ndan açıklama geldi.

Gezi Parkı eylemleriyle ilgili Başbakan Erdoğan'la görüşen Hülya Avşar'ın kızı Zehra'nın, maskeli fotoğrafı ortaya çıktı. Eylemlerin ilk haftasında Taksim'deki gösterilere bayrakla katılan Zehra, bu sırada cep telefonu kameralarına da takıldı. Başbakan Erdoğan'la görüşmesinin ardından açıklama yapan Avşar, konuşması sırasında kızı Zehra ile olan ilişkisinden yola çıktığını anlatmıştı. Avşar, "Başbakanımıza şunu söyledim ben kendi kızımla olan ilişkimden yola çıktım ve Başbakan'a bir anne olarak gördüklerimi söylemeye geldim. Son derece dikkatle dinledi beni. Benim kızım da ergenlik çağında ve şu anda yaşananları onunla yaşadıklarıma çok benzetiyorum" demişti. Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu da, fotoğraflardan haberdar olduğunu belirterek, "Kızımın gösterilere katılmasının tasvip edilecek bir tarafı yok. Kendisine çok kızdım ve gereken cezayı verdim. Çünkü Zehra büyük gözükmesine rağmen bu tür olaylarda kendi kararını verecek yaşta değil" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...