Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Maddi kayıp 50 milyon euro

Maddi kayıp 50 milyon euro

SPOR Haberleri

UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı Avrupa kupalarından men etmesi iki klube 50 milyon euroya patladı.

UEFA'nın F.Bahçe ve Beşiktaş'ı Avrupa kupalarından men etmesi iki takımı adeta çökertti. İki kulübün Avrupa'ya gidememesinin faturası toplam 60 milyon euroyu bulacak bir gelirden olmaları anlamına da geliyor. F.Bahçe bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılsaydı lisanslı taraftar ürünü, stat geliri ve UEFA'dan kasasına en az 35 milyon euro koyacaktı. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ne katılması durumunda kulübün kasasına 15 milyon euro girecekti. İki kulübün gelir kaybı 50 milyon euroyu bulacak. F.Bahçe'nin Portekizli yıldız oyuncusu Raul Meireles cezanın açıklanmasının ardından ayrılık sinyalleri verdi. Portekizli oyuncu kararın açıklanmasının ardından twitter hesabına, "Kahretsin!!!! Tertemiz Fenerbahçe" yazarken bir taraftarın sorusu üzerine ayrılık sinyallerini de verdi. Portekizli yıldız oyuncu, "Bizden ayrılıyor musun?" diye soran bir taraftara, "Bilmiyorum her şey belirsiz" cevabını verdi. 3 Temmuz 2011 sürecinde de sarı-lacivertli takımdan Emenike, Lugano, Andre Santos gibi isimler ayrılmıştı. TFF Yönetim Kurulu'nun Trabzonlu üyesi Mustafa Beyazlı UEFA'nın kararlarını değerlendirdi. Beyazlı, "Ortada UEFA'nın aldığı açık seçik bir karar var. Ancak bu işin UEFA Tahkim ve CAS süreci de var. Ancak UEFA'dan, TFF'nin kurullarının verdiği kararın tam tersi bir karar çıktı. UEFA'nın talimatları bellidir, gereken yapılacaktır. UEFA'nın kararı kesinleşirse alınacak karar da bu yönde olacaktır. Ancak UEFA Tahkim ve CAS süresinin tamamlanmasından sonra karar verilir.
Emre'ye hapis istemi
Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu hakkında, Kasımpaşa Spor Kulübü Sportif Direktörü Oğuz Erkan'a geçen sezonki maçta 'hakaret' ettiği gerekçesine dayandırılan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemi ile iddianame hazırlandı. Bu arada Emre UEFA cezaları hakkında konuşmalarının kulüpçe yasaklandığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...