Fenerbahçe'nin Cardozo inadı

Fenerbahçe'nin Cardozo inadı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe transferde ayağını gazdan çekmeyecek, gündeminde olan Oscar Cardozo transferinde olumlu bir sonuca ulaşmaya çalışacak.

Fenerbahçe'nin, transferde ayağını gazdan çekmeyeceği, gündeminde olan Oscar Cardozo transferinde olumlu bir sonuca ulaşmaya çalışacağı bildirildi. UEFA cezasının onaylanması halinde önünde bir Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı olmayacak Sarı-Lacivertliler, Cardozo'nun takıma katılması konusunda acele etmeyecek ve en iyi fiyata bu işi bitirecek. Bütün gücünü tekrar hedeflediği Süper Lig şampiyonluğuna verecek Kanarya'nın, Portekiz kulübü Benfica'ya 12 milyon artı 2 milyon Euro'luk teklifinde ısrarcı olacağı bildirildi. Peşin istenen 15 milyon Euro'da da indirim yapılmasının talep edileceği öğrenildi. 30 yaşındaki Paraguaylı forvetin, Türkiye'ye sıcak bakmasının, Benfica'ya karşı en büyük koz olması bekleniyor. Buradan çıkacak olumsuz bir durum halinde ise Lyon'da forma giyen Bafetimbi Gomes'in alternatifler arasında yer aldığı bildirildi. Ayrıca 27 yaşındaki Fransız forvetin, kulübündeki geleceği de henüz netlik kazanmamış gözüküyor. (DHA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...