Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Balkondan düşen bebek hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Balkondan düşen bebek hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

Başkentte dün akşam saatlerinde üçüncü kattaki evlerinin balkonundan düşen 18 aylık bebek ağır yaralandı. Ambulansta ve hastanede kalbi 15 kez duran, kalp mesajıyla defalarca hayata döndürülen bebek, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı

Başkentte dün akşam saatlerinde üçüncü kattaki evlerinin balkonundan düşen 18 aylık Meryem Banu U, kaldırıldığını hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara'nın Pursaklar İlçesi Mimar Sinan Mahallesi Oğuzhan Sokak'taki dört katlı apartmanın üçüncü katındaki evlerinin balkonuna çıkan Meryem bebek, sokakta oynayan abisini izlemeye başladı. Bir müddet sonra dengesini kaybeden Meryem Banu U, yaklaşık 10 metre yükseklikteki balkondan beton zemine düştü. Olay sırasında annesinin evde, babasının iş yerinde olduğu öğrenilen bebek, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk tıbbi müdahalesinin ardından ambulansa alındı.

- Minik bedeni yaşam mücadelesine yenik düştü
Meryem Banu U'nun hastaneye ulaşmadan ambulansta kalbi durdu. Kalp masajıyla hayata döndürülen ve Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Meryem bebeğin yaşam mücadelesi burada da sürdü.

Kısa periyotlarla kalbi duran ve tekrar çalıştırılan Meryem Banu U'nun hayata tutunabilmesi için Hacettepe Üniversitesi Hastanesinden de doktorlar çağrıldı. Ancak 15 kez kalbi durup yeniden hayata döndürülen bebek, 6 saatlik yaşam mücadelesini kaybetti. Meryem bebeğin önce beyin ölümü gerçekleşti, kısa bir süre sonra da kalbi durdu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...