HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Skyjet görenleri şaşırtıyor

Düzenleyen: /
Skyjet görenleri şaşırtıyor
Lexus, Haber

T-Otomobil Haberleri

Lexus’un Luc Besson’ın yeni bilim kurgu filmi “Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu” için tasarladığı SKYJET isimli uzay aracının detaylar görenleri şaşırtmayı başardı.

 Lexus’un Luc Besson’ın yeni bilim kurgu filmi “Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu” için tasarladığı SKYJET isimli uzay aracının detaylar görenleri şaşırtmayı başardı. Markanın tasarım ve teknoloji felsefesinden ilham alan SKYJET, filmin kahramanının zamanda yolculuk yapmasını sağlarken, kabin tasarımında ‘Yapay Zekâ’ ve gelişmiş İnsan-Makine Arayüzü (HMI) teknolojisini kullanıyor. Pilot, uzay aracını LF-FC konseptindeki hologram teknolojisi ve zihniyle kontrol edebiliyor. Lexus markasına özgü ön panjur ve LC süper coupe’nin farlarını taşıyan SKYJET, filmin hikayesine göre geleceğin enerji kaynağı olarak gösterilen hidrojen kapsülü ile çalışıyor. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...