Kocaman, temposu yüksek agresif bir takım kurmaya çalışıyor

Düzenleyen:
Kocaman, temposu yüksek agresif bir takım kurmaya çalışıyor

SPOR Haberleri

F.Bahçe’yi eski şaşaalı günlerine döndürmekte kararlı olan Aykut Hoca takımın hem hızını hem direncini artırmak istiyor. Tüm hesaplar BASAN, ISIRAN, SALDIRAN bir Fenerbahçe üzerine…

M. EMİN ULUÇ

Bıraktığından çok daha iyi bir Fenerbahçe için kolları sıvayan Aykut Kocaman, aynı zamanda hakkındaki “Savunma futbolu oynatıyor” eleştirilerini de sonsuza kadar dindirmekte kararlı. Savunma ve hücum kavramlarının ayrı ayrı değerlendirilemeyeceğini vurgulayan tecrübeli teknik adam “Top bizdeyken iyi hücum edeceğiz, rakipteyken de iyi savunma yapacağız. Futbolun doğrusu budur” hatırlatmasında bulundu. Son iki sezondur yükleme yapmayan oyuncularının fiziksel performanslarını artırmak üzere çalışmalar yapan Kocaman önceliklerini de net olarak belirledi.
Bir adım sonrasını düşünün
Mevcut kadronun kalitesinin tartışılamayacak kadar iyi olduğunu ifade eden Aykut Kocaman’ın takımı ayağa kaldırmak için yaptığı sıralama; birliktelik, hız ve agresif oyun tarzı. Takım içi paylaşımları artırarak oyuncuların kaynaşmasını sağlamaya çalışan Kocaman’ın idmanlarda yaptığı “Hızlı ve öne doğru” uyarıları da dikkat çekiyor. Hem bireysel olarak oyuncuların hızını hem de takımın temposunu artırmayı hedefleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Hızlı düşünün, hızlı oynayın. Henüz top size gelmeden yapacaklarınızı düşünün. Pas opsiyonlarını artırın” ikazında bulunuyor.
Formanın hakkını verin
Fenerbahçe’ye eski isyankâr kimliğini kazandırmak isteyen Aykut Kocaman, yenilgiye boyun eğmemek için hem hücumda hem de savunmada daha agresif olma vurgusunda bulunuyor. Kocaman’ın takımın motivasyonunu artırmak için başvurduğu en önemli koz ise forma adaleti. Özellikle bu sezon şampiyonluktan başka bir ihtimal olmadığının altını çizen Aykut Hoca “Benim takımımda her zaman olduğu gibi çalışanlar forma giyecek. İsimlerin hiçbir önemi yok. Çubuklunun hakkını veren sahadaki yerini alacak” diyerek oyuncularını ateşliyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...