Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Açıkhava Tarkan ile tek ses tek nefes

Düzenleyen:
Açıkhava Tarkan ile tek ses tek nefes

MAGAZİN Haberleri

Megastar’ın Açıkhava konser maratonunun ikinci gecesinde, binler yine yerinde duramadı. Klasikleşen pop şarkılarının yanı sıra “10” albümünden “Yolla”, “Kedi Gibi”, “Çay Simit”, “Çok Ağladım” gibi yeni şarkılarını da seslendiren Tarkan’a tüm Açıkhava tek bir ağızdan eşlik etti.

Yeni albümünden şarkıları Açıkhava’nın hep bir ağızdan söylediğini gören Megastar Tarkan, “İşte beklediğiniz şarkı geldi. Çıplak sesle birlikte söyleyelim. Ezberlemişsinizdir artık.“ diyerek “10”dan “Beni Çok Sev” şarkısının “Sen bu kalbe iyi geldin, benden hiç gitme” nakaratını sevenleriyle birlikte söyledi.

Konserin ikinci bölümünde Megastar Tarkan, dev bir pankartla karşılaştı. “25 yıldır gönlümüze gündüzleri güneş olup doğdun geceleri yıldız olup parladın. Asla sönmeyeceksin sonsuza kadar. Kalbimizin en güzel yerinde bize ışık olacaksın, nice 25 yıllara Megastarım." yazan pankartı Tarkan, sahneden okuduktan sonra enerjisi her dakika yükselen sevilen şarkılarıyla konserini sonlandırdı.


Yedi konserlik Açıkhava maratonunun ikinci gecesinde Megastar’ı dinlemeye gelenler arasında Arzu Sabancı, Lerzan Boyner, Latife Boyner, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Dilek Hanif, Burcu Esmersoy, Aslı Ekşioğlu, Aslı Küseyrioğlu, gibi ünlü isimler de vardı.

Yılın “Tarkan Zamanı” devam ediyor

Tarkan, 4,5,8,9 ve 10 Temmuz tarihlerinde de Atlantis yapım ve Project Medya organizasyonuyla gerçekleşecek olan “Tarkan fizy Konserleri” ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluşacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...