Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım açıklama yapıyor CANLI

Aziz Yıldırım açıklama yapıyor CANLI

SPOR Haberleri

Avrupa kupalarından men edilen Fenerbahçe'de, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın katılımıyla basın toplantısı düzenleniyor.

UEFADisiplin Kurulu tarafından 2+1 yıl Avrupa kupalarından men edilen Fenerbahçe'de, kulüp başkanıAziz Yıldırım'ın katılımıyla basın toplantısı düzenleniyor. nbsp;Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Talat Yılmaz, Fenerbahçe kulübüne polis baskınının söz konusu olmadığını açıkladı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'yi ele geçirme operasyonunun başarıya ulaşmayacağını söyledi. nbsp;

İşte Aziz Yıldırım'ın açıklamaları:

nbsp;"3 Temmuz'dan bu yana sizlerle ilk kez yüz yüze geliyorum. Medyada çok konuşmayı seven biri değilim. Hiçbir şeye cevap vermedim. Fenerbahçe'nin zarar görmesini istemedim. Aziz Yıldırım ile ilgili hesaplaşmaların Fenerbahçe üzerinden yapılmasına izin vermedim, vermem. Teslim olmadım, olmayacağız. Fenerbahçe'ye sonuçlar için değil başlangıçlar için geldim. Aziz Yıldırım'ın kellesini, Fenerbahçe'nin kalesine dikmek isteyenlerin hevesleri kursaklarında kalacak. Aziz Yıldırım ne teslim olur, ne teslim eder. Gelin birlik olalım sonra yüz yüze hesaplaşalım. UEFA süreci sonrası Fenerbahçe'ye yakışır bir olağanüstü kongre yapalım. Söyleyeceğiniz ne varsa gelin orada aday olun, söyleyeceğinizi söyleyin. Mahkeme kapılarında değil. Olağanüstü kongreye katılacak cesaretiniz yoksa da sonsuza kadar susun. Ben Fenerbahçe'yi hiçbir zaman siyasete bulaştırmadım, şov yapmadım. Fenerbahçe'yi hiçbir zaman teslim etmeyeceğiz. Hapis yattım, daha da yatacağım. Ama bu mücadeleye devam edeceğim. Fenerbahçe zarar görmesin diye susuyorum, hapis yatmamak için değil. Şahıslar önemli değil ama Fenerbahçe'ye yapılan karalamalar bizi üzer."

"Taraftarlar arasında kavga çıkmasın diye gerektiğinde sustuk, içimize attık. Trabzonspor'un yıllarca haklarını savundum. En az Trabzonspor başkanları kadar destek oldum. Ama 2 yıldır Trabzonspor kin gütme politikasıyla, kendi davasını bile kamuoyuna anlatamadı. Aslında Trabzonspor da bu davanın içindedir. Şimdi yeni bir başkanları var. Agresif olmaması gerektiğini düşündüğümüz için kendisine cevap vermedik. Ama ona bir sorum var. Geçen İstanbul'da Kulüpler Birliği toplantısı oldu. Trabzonspor Başkanı ahlak, etik ve delikanlılıktan bahsediyor. Bu toplantıda Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, kendisine şike süreciyle ilgili ne anlattı, ne sordu. Anlatsın. Anlatmazsa ben anlatırım. Trabzonspor konusunu böylece kapatalım."

"Hırsız, hırsızlık yapıyor, herkes de izliyor. Recep Özcan'ı kulüpten ihraç ettik. Geçmiş yıllarda Ali Şen zamanında yönetim kurulunda yer almış bir zat. Ondan sonra da Haluk Ulusoy zamanında TFF'de bulunmuş. Şimdi o zamanki Disiplin Kurulu'nda Galatasaray ile ilgili yaptığı konuşmaları okuyacağım. Hakkında Konya'daki bir hakime rüşvet vermekten dolayı suçlama var. Tutuklanmışlığı var. Bizi suçlayan insanın biraz temiz olması lazım. Biz Fenerbahçe için çalışıyoruz. Bu arkadaşın Galatasaray ile ilişkileri var. 2007'deki sulu maçın ardından Adnan Sezgin ile konuşmaları var. UEFA'dan karar çıkmadan böyle bir mahkeme kararı çıkması ilginç."

"Ben bugün burada Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak konuşuyorum. Bütün mesele şu; Aziz Yıldırım gitsin. Siz Aziz Yıldırım'ı gönderemezsiniz. Kongre üyelerine yaptıramadıkları mahkeme kararıyla yapıyorlar. Bu yol açılırsa; hakim bulup şirketlerle ilgili her şeyi yaparsınız. Biz yargıya güvenemeyecek miyiz! Bu benim şahsıma değil Fenerbahçe'ye yapılıyor. Fenerbahçe'de kaos yok ki. O zaman Genel Kurul yapmayalım, yönetimi mahkemeler seçsin! Ölene kadar bunlarla uğraşacağım. Bunların arkasındakiler ortaya çıksınlar."

"UEFA'dan önce müfettiş raporu geldi. Cevaplarını hazırlayıp savunma yaptık. Biz Batı'da demokrasinin olduğunu biliyorduk. Buraya savunma yapmaya geldik. Ama müfettiş raporunda demokrasinin olmadığını gördük. Bundan rahatsızlık duyduğumuzu ifade ettim. 6. Ağır Ceza'nın kararlarına dayanıyordu. 'Özel mahkemeler kalksın diyorsunuz ama siz o rapora göre bize suçluyorsunuz' dedik. 58. maddenin kaldırılmasına karşı çıkmıştım hapisten. UEFA bugün şahıslar ve kulüpleri ayırmıştır. Şahıslara 'Sen suç işlemedin kulüp işledi' demiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...