Cizre'de göstericiler bir komiseri yaraladı

Cizre'de göstericiler bir komiseri yaraladı

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde dün gece İdil yolunu barikatlarla kapatmak isteyen göstericilere, polise molotof kokteyli, havai fişek ve taşlarla saldırdı.

Cizre'de dün saat 21.00 sıralarında İdil yolunu barikatlarla trafiğe kapatan bir grup göstericiye, polis müdahale etti. Polise molotof kokteyli, ses bombası, havai fişek ve taşlarla saldıran bir grup gösterici ile polis arasında çatışma çıktı. Polis göstericilere tazyikli su ve gaz bombaları ile müdahale etti. Olaylar sırasında silah sesleri duyulurken, göstericiler ara sokaklara kaçıp dağıldı. Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde dün gece çıkan olaylarda göstericilerin attığı ses bombası nedeniyle şarapnel parçalarının isabet ettiği komiser Hakkı Başkaya'nın yaralandığı ortaya çıktı. İlk tedavisi Cizre Devlet Hastanesi'nde yapılan Başkaya, helikopterle Diyarbakır'a getirilerek Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Acil serviste tedavisi süren Başkaya'nın vücuduna şarapnel parçalarının isabet ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...