Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adıyaman'da korkutan doğalgaz patlaması

Düzenleyen:
Adıyaman'da korkutan doğalgaz patlaması

GÜNDEM Haberleri

Adıyaman'da bir apartmanın doğalgaz kutusunda meydana gelen patlama paniğe neden oldu. Patlama nedeniyle bir kişi gazdan etkilendi, bir otomobil de kullanılamaz hale geldi.

Adıyaman'da bir binanın doğal gaz servis kutusunda meydana gelen patlama sonucu bir kişi gazdan etkilendi, bir araç kullanılamaz hale geldi. 

Alınan bilgiye göre, Mimar Sinan Mahallesi 13. Sokak'ta bulunan bir apartmanın doğal gaz servis kutusu, henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı.

Patlamanın ardından çıkan yangın, binanın önünde park halinde bulunan Mustafa Yoldaç'a ait otomobile sıçradı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında, araç kullanılamaz hale geldi. 

Binanın alt katında bulunan bir iş yerinde çalışan Muhammet E. de gazdan etkilendi. 112 Acil Servis ekipleri Muhammet E'ye ayakta müdahale etti.

Olay yerine gelen polis ve doğal gaz ekipleri, güvenlik önlemi alarak vatandaşları ateş yakmamaları için uyardı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...