İstanbul'da kız kaçırma dehşeti

İstanbul'da kız kaçırma dehşeti

GÜNDEM Haberleri

Sancaktepe'de kız kaçırma olayı yüzünden iki aile arasında çıkan kavgada bir kişi öldü, üç kişi de yaralandı. Maktülün yakınları bir binayı ateşe verdi.

İstanbul Sancaktepe'de kız kaçırma olayı yüzünden iki aile arasında çıkan kavgada bir kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Cinayetin ardından ölen kişinin yakınları karşı tarafın yaşadığı binayı ateşe verdi. Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi Millet Sokak'taki olay iddialara göre şöyle gelişti... 35 yaşındaki Nevzat Ayırkan yaklaşık bir yıl önce Alican K.'nin 14 yaşındaki kızını kaçırdı. İki aile arasındaki gerginliğin ardından kaçırılan kız bir hafta gibi bir sürenin ardından ailesine teslim edildi. Evine dönen 14 yaşındaki C.K., ailesinden şiddet gördüğünü söyleyince devlet tarafından yurda yerleştirildi. Yaklaşık 2 hafta önce ise Nevzat Ayırkan, yetiştirme yurdundaki C.K.'yı tekrar kaçırdı. İddiaya göre, Nevzat Ayırkan dün saat 22.00 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle kızın ailesinin oturduğu eve geldi. Evi taşladığı öne sürülen Ayırkan'ın ardından da pompalı tüfekle ateş açtığı ileri sürüldü. C.K.'nin babası Alican K.'nin de karşılık vermesi üzerine Nevzat Ayırkan yanındakilerle birlikte kamyonetle olay yerinden kaçmak istedi. Ancak kuryunların isabet ettiği Nevzat Ayırkan olay yerinde hayatını kaybederken yanındaki 3 kişi de yaralandı. Gerginlik bugün de devam etti. Hayatını kaybeden Nevzat Ayırkan'ın yakınları, Alican K.'nin evinin bulunduğu binayı ateşe verdi. 3 katlı bina alev alev yanaken olay yerine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Çevik kuvvet ekipleri iki ailenin bulunduğu sokağın ortasına barikat kurup tampon bölge oluşturdu. İtfaiye ekipleri yanan evi söndürürken polisin mahallede bekleyişi devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...