32 milyon dolarlık elması sahibine verdi

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
32 milyon dolarlık elması sahibine verdi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Çin'de bir kadın, içinde 32 milyon dolarlık elmas bulunan çantayı sahibine iade etti. Çantanın İsrailli sahibinin çantayı koruduğu için Zhuli'ye teşekkür ettiği öğrenildi.

Çin'de bir kadın, içinde 32 milyon dolarlık elmas nbsp;bulunan çantayı sahibine iade etti. nbsp;Shenzen eyaletinde yaşayan Fu Zhuli, turist olarak gittiği Hong nbsp;Kong'ta Mücevherat ve Değerli Taşlar Fuarı'nı gezerken dinlenmek için girdiği bir nbsp; nbsp;kafede elmaslarla dolu bir çanta buldu. nbsp;Zhuli, South China Morning Post gazetesine, "İki yabancı turist, nbsp; nbsp;karşımdaki masada sohbet ediyordu. Bir süre sonra kafeden ayrıldılar. Masalarının nbsp;altında siyah bir çanta unuttuklarını fark ettim. Çantayı açıp kontrol ettiğimde nbsp;çok kaliteli, fasulye büyüklüğünde elmaslarla dolu olduğunu gördüm. Geri nbsp;döneceklerini düşünerek kafede çantanın sahiplerini beklemeye karar verdim" dedi. nbsp;Çantanın İsrailli sahibinin, bir süre sonra panik içinde kafeye nbsp;geldiği ve çantayı koruduğu için Zhuli'ye teşekkür ettiği öğrenildi. nbsp;Kendisini bir polis memurunun eşi olarak tanıtan Zhuli ise sözlerine nbsp;şöyle devam etti: nbsp;"Ben dürüst ve basit bir insanım. Çantayı bulduğumda aklımdan geçen nbsp;ilk şey, oturup sahibinin gelmesini beklemek oldu. Başka türlüsü aklımdan bile nbsp;geçmedi."


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...