Roberto Carlos, raporunu yönetime verdi

/ Kaynak: CHA
Roberto Carlos, raporunu yönetime verdi

SPOR Haberleri  / CHA

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, önümüzdeki sezon için yapılacak oyuncu transferleri hakkında hazırladığı raporu yönetime verdi.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, önümüzdeki sezon için yapılacak oyuncu transferleri hakkında hazırladığı raporu yönetime verdi. nbsp;Sivasspor'a attığı 2 yıllık imza sonrası ülkesine dönen ve dün öğlen saatlerde İstanbul'a gelen Brezilyalı hoca, Başkan Mecnun Otyakmaz ile ofisinde bir araya geldi. Takıma yapılacak transferler hakkında Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'a raporunu sunan Roberto Carlos, yönetiminde kendisine sunduğu bütçe hakkında ise bilgi aldı. Roberto Carlos, dört gün daha İstanbul'da kalarak bir dizi temaslarda bulunacak ve ardından Sivas'a giddecek. nbsp;Öte yandan, Sivasspor'un önümüzdeki sezon için yapacağı yurtiçi ve yurt dışı kamp programı da belli oldu. Buna göre, Sivasspor Takımı 4 Temmuz Perşembe günü kulüp tesislerinde Teknik Direktör Roberto Carlos ile toplanacak ve 4-13 Temmuz tarihlerinde hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. Ardından, 2 gün izin yapacak olan kırmızı-beyazlı ekip, 15 Temmuz'da toplanarak kamp yapacakları Hollanda'ya hareket edecek. Hollanda'da 15 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arasında kampa girecek olan Sivasspor, burada 4 hazırlık maçı yapacak.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...