Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şam'da patlama

/ Kaynak: AA
Şam'da patlama

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye'nin başkenti Şam'da, Hristiyan nüfusun yoğun olarak yaşadığı Bab Şarki semtinde patlama olduğu, olayda 4 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.

Suriye'nin başkenti Şam'da, Hristiyan nüfusun yoğun olarak yaşadığı Bab Şarki semtinde patlama olduğu, olayda 4 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi. nbsp;Özgür Suriye Ordusu Şam Askeri Konseyi'nden yapılan yazılı açıklamada, Bab Şarki semtinde bulunan Meryemiye Kilisesi'nin yakınlarında meydana gelen patlamadan Suriye rejimi sorumlu tutuldu. nbsp;Açıklamada, patlamanın Hristiyanların yoğun olarak yaşadığı bölgede gerçekleşmesinin, rejimin bölgede etnik ve mezhepsel savaşı körükleme planı dahilinde olduğu iddia edildi. nbsp;Öte yandan Suriye resmi ajansı SANA'da yer alan habere göre, nbsp;Bab Şarki semtindeki patlamanın bir intihar saldırısı sonucu olduğu, olayda 4 sivilin yaşamını yitirdiği, 8 kişinin yaralandığı kaydedildi. nbsp;Haberde, Dar'ul İhsan Hayır kurumu önünde bir intihar eylemcisinin kendisini havaya uçurduğu, ölen ve yaralananların hayır kurumunda çalışan sağlık ekiplerinden olduğu ifade edildi. nbsp;

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...