Feghouli geliyor

Düzenleyen:
Feghouli geliyor

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon F.Bahçe’nin de peşinde koştuğu kanat oyuncusu için İngiliz kulübünün cevabını bekliyor. Teklif kabul görürse futbolcuyla masaya oturulacak

Transferin hızlı takımı Galatasaray Teknik Direktör Igor Tudor’un isteği üzerine bir kanat oyuncusu transfer etmeyi hedefliyor. Bir süredir Ukraynalı futbolcu Yevhen Konoplyanka ile temas halinde olan sarı-kırmızılılar, sürpriz bir ismi daha gündemine aldı. Sportif Direktör Cenk Ergün, West Ham’ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli için kulübüne resmî teklifte bulundu. Özellikle geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin transferi için aylarca uğraş verdiği 27 yaşındaki futbolcunun bonservisi için İngiliz kulubüne 4,5 milyon avro önerildi. 
İngiltere’de mutlu değil
Teklifin ardından beklemeye çekilen sarı-kırmızılı yönetim, West Ham United yöneticilerinden olumlu cevap gelmesi durumunda, İngiltere’de mutlu olmayan Sofiane Feghouli ile masaya oturacak. Cezayirli oyuncunun Galatasaray’a gelmeye hazır olduğu belirtildi. Geçen sezon Premier Lig’de 21 karşılaşmaya çıkan Cezayirli yıldız, 3 gol atıp 3 asist yapmıştı. İspanya’nın en önemli takımlarından Valencia’daki başarılı performansıyla tüm Avrupa’nın dikkatini çeken Feghouli, geçen yıl West Ham United’ın yolunu tutmuştu. Tudor’un sağ önde kullanmayı düşündüğü Feghouli’nin Konoplyanka’nın alternatifi olmadığı, Ukraynalı oyuncunun transfer çalışmasının sürdüğü belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...