'Messi vergi borcunda anlaştı' iddiası

/ Kaynak: AA
'Messi vergi borcunda anlaştı' iddiası

DÜNYA Haberleri  / AA

Messi'nin, babası Jorge Horacio ile birlikte vergi kaçırdığı iddiasıyla hakkında dava açılmasını önlemek için savcılıkla anlaşmak üzere olduğu ve maliyeye 15 milyon avro ödeyeceği ileri sürüldü.

Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Messi'nin, babası nbsp;Jorge Horacio ile birlikte vergi kaçırdığı iddiasıyla hakkında dava açılmasını nbsp;önlemek için savcılıkla anlaşmak üzere olduğu ve maliyeye 15 milyon avro nbsp;ödeyeceği ileri sürüldü. nbsp;İspanya'nın El Mundo gazetesinin haberinde, Messi'nin 2007-2009 nbsp;yıllarındaki gelir vergisi beyanatındaki usulsüzlük iddialarını soruşturmamak nbsp;için savcılıkla anlaşma sağladığı, bu kapsamda maliyeye 15 milyon avro ödeyeceği nbsp;iddia edildi. nbsp;Arjantinli futbolcu, 2010-2011 yıllarındaki imaj gelirleriyle nbsp;bağlantılı geçtiğimiz haftalarda gönüllü olarak maliyeye 10 milyon avro ödeme nbsp;yapmıştı. nbsp;Hakim tarafından 17 Eylül'de ifade vermeye çağırılan Messi'nin, dava nbsp;açılması halinde 2 ila 6 yıl arasında hapis cezası alma riski bulunurken, hukuk nbsp;adamları, sicili temiz olan ünlü futbolcunun hapis cezası alması halinde bile nbsp;bunu para cezasına dönüştürebileceği yorumunu yapmıştı.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...